Oppsummering og en blogge-pause for sommeren :)

Sommeren er kommet og vi nyter dagene i solen med piknik, lek, planting, uteskole, bading og alt det varmen inviterer til :) Vr kjre datterble andreklassing allerede i mai og vi har ftt begynt p "neste rs" pensum. Hun er s flink og god ei jente og vi elsker hennes ivrige og humrfylte vesen. Vi har klart oss igjennom vrt frste r som hjemmeskole-familie, med alt det det innebrer av planlegging og utfrelse. Jeg sitter tilbake med et smil... og en litt vemodig tanke om at jeg slett kunne gtt glipp av alt dette! Alle minnene, latteren, grten, kosen, bragdene,mileplene, nysgjerrigheten, klemmene.... Det valget vi tok om hjemmeundervise,har vrt rett for oss, ingen tvil i mitt hjerte. Vi har ftt stresset ned i en hektisk verden og fler at vi klarer virkelig "se" barna der de er akkurat n.



Vr lille sjarmis ble to r nettopp og er jo bare gullego! Han er bare et stort smil nesten hele dagen og er den strste koseklumpen i familien. Stadig kommer han til ossog sier "dos", alts "kos", og da kan man ikke annet enn legge vekk det man driver med og ta den skjnne brunyde opp i fanget og koooooose leeeenge! Det tok en stund fr jeg inns at n, akkurat N, gjelder det gripe yeblikket.



Pappa gleder seg i lek med barna :)





Denne sommeren er timeplanen full av opplevelser; stevner,turer, treffe familie og venner, og ikke minst min kjre ssters bryllup! Med dette tar vi en "bloggy-break" frem til hsten og vi nsker dere alle en fantastisk flott sommer fylt med gode stunder!

Vegetarburger av kikerter!

Denne falt i smak i familien vr, et alternativ til hamburger p grillen i sommer? "Deigen" er litt rennende s den br stekes p en plate og ikke riller :)

Ferdig mikset!

resultatet p pannen



Salsadressing til!

Oppskriften :)





Sommertips! hjemmelaget iskrem!

Pisk eggedosis av egg og sukker

Pisk krem

Ha det du nsker av smak i kremen (Finknuste mandler, mrk sjokolade, friske jordbr,bringebr, sitron, ntter.....)

Vend eggedosisen forsiktig i kremen og frys

Enklere blir det ikke! For f isen litt sunnere, bruker vi uraffinert kologisk kokos-sukker eller brunsukker i eggedosisen. Vi bruker ogs oklogiske egg fra en grd i nrheten. Kremen lager vi av laktosefri flte i tilfelle besk av smgull som ikke tler laktose. Vi har somregel en blanding av finmalte mandler og 70% sjokolade i vr is,mmmmm!





Les mer i arkivet September 2014 August 2014 April 2014
1+1+1+1=1
To the world it makes no sense,
to God it is perfect sense.



Join us on our journey through exploring and learning - in the light of our Heavenly Father.
gratisdesign av Tonjemt
hits