Urter i hagen


Spiselige planter er genialt! Hittil har vi funnet 15-20 urter og planter bare i vår egen lille hage, som vi har konservert for vinteren. Ungene er heldigvis like ivrig som meg og vi kooooser oss sammen når vi sitter i skogkanten og plukker eller undersøker nye vekster. Idag fant vi en stor skål bergmynte (norsk oregano),mmmm....det dufter deilig!

Ungene lærer mye av å være med. Når vi er ute passer jeg på å alltid prate med dem og fortelle dem hva vi plukker og hva det kan brukes til. Det er gøy å se hvordan selv tre-åringen vet navnet på arter som jeg selv knapt visste navnet på for noen år siden! Størstejenta er til stor hjelp og har tilogmed planlagt sin egen lille hage her  :) Nyttig kunnskap å kunne formidle videre til små skatter...

Det er fantastisk å se at liv kan kommer fra et hardt lite frø som gror fra jorden og opp til lyset. Jeg blir så fasinert av de avanserte detaljene av Guds skaperverk! Australia

 

Vinteren 2014 bestemte vi oss for å ta en pause fra snø og kulde, og tilbringe den i varme, vakre Australia. Et valg vi ikke har angret på  :) I løpet av tre måneder på andre siden av kloden fikk vi venner for livet, nyttig lærdom og herlige minner! Her er noen "utdrag" fra turen vår.


Vi tok en to-ukers biltur langs sørkysten av Australia og fikk se storslått natur; grotter, skog med enorme trær, prærie-landskap, turkis endeløst hav, og ikke minst strender, som denne..

 


og denne  :)

 
 


"Treetop-walk" i Denmark. Her ser det ganske harmløst ut men vi var 40 meter oppe..tre av oss hadde det supert, en kunne ikke komme seg fort nok gjennom og ned igjen..

 


...I cant believe I paid to do this!  ;) 

 


I Byen Denmark fant vi en liten dyrehage-gård, som ble ett av høydepunktene våre på denne bilturen. Både store og små fikk mate og kose med koala, tamme kenguruer,geiter,kaniner,kameler,kalver og mange flere dyr. Favoritten var denne lille, foreldreløse kenguru-ungen  :)

 


Dette var stas!

 


"Kan vi ta den med hjem, mamma?"

 

 


"Mammuth-cave" i Margareth River.

 


"Valley of the Giants" , Denmark.

 
 


I Busselton så vi den lengste tre-bryggen på den sørlige halvkulen, den strakte seg nesten 2 km. ut i vannet. 

 


På denne turen fikk vi bli kjent med denne flotte familien imens vi bodde i et lite hus på eiendommen deres. De hadde grønnsakshage,høner, kyr og sauer og vi fikk smake på nydelig mat fra deres egen gård..nam!

 
 

Nest eldste datter i familien Hair ledet barnemøtene i den lokale kirken. Her kunne barna nyte å ha samling ute i det fri nesten året gjennom!

 
 


I Australia kunne vi fråtse i frisk,deilig frukt,ofte rett fra treet! Takk Gud for at han skapte sånne delikatesser  :)

 


Appelsin -rett fra treet i hagen  :)

 


Rett over veien fra huset vårt lå lekeplasser og parker på rekke og rad, perfekt for kveldsturer etter at den varme sola hadde gått ned. 

 


Stranda, som også lå rett over veien :)

 


Norske venner i Australia  :)

 


I nabobyen Fremantle fant vi en rawfood restaurant med utsøkt mat!  Tommelen opp fra både barna og oss  :)

 

 


Lillebror og Mrs. Richardson  :) Veldig fint å bli kjent med andre familier som også hjemmeunderviser. Hjemmeskole er mye mer utbredt i Australia enn her hjemme og vi fikk gode tips om pensumbøker og skolemateriell vi kan bruke.

 

 


Skolejenter  :)

 
 


Mr. Richardson har bygd dette flyet selv, og heldige pappa fikk være med ut å fly!

 


Cardup Family Church

 
 


Vår Australske "mamma" og "pappa", Mr. og Mrs. Wieske. Våre fantastiske naboer som tok oss inn i varmen fra vi kom til landet. De viste oss rundt, tok oss med på pickniker, sightseeing,inviterte oss hjem på middag, i bursdag og gjorde oppholdet vårt supert!

 


Engagement-party for Mark og Abigail.

 


Gode venner  :) 

 


Snasen sjåfør!

 
 


Familien på picknic. Flott å kunne spise ute hver dag, i varmt vær og med nydelige omgivelser.

 

 

 

 

 

 

Kveldsmat-rett fra stranda!

 


Det ble rask mørkt om kveldene da sola gikk ned, det fikk vi erfare denne gangen....  det ble så mørkt at vi måtte lyse med lykt for å finne alle tingene våre da vi skulle dra  ;)

 
 


Pappa og mamma  <3

 

 

 

 

Homeschool-life update for this fall

These were some of our moments of life this fall  ♥

 

 

 

Hiking

 

 

 

Home-ec with pizza on the menu

 

 

 

Littlebrother is an eager little helper and has made the tablesetting-chore his own...  :)Gymnastics....

 

Visiting our "neighbour"-goats

 

Making toilet-roll-elephants
Our daughter painting the bunny-cage she and her daddy made last fall

Our firedrill-practice during the national week of fireawareness, just in case :)

Changing batteries..

 

Testing

 

 

We also practiced unlocking the door, emergency phone-number, checked the fire extinguishers and agreed on a meeting-point outside the house in case of fire. 

 

Dear friends on a day-visit


 


 


 
Daddy gathering apples from our garden

(just for the record; they are delicious! Much better than the store-bought ones!)

 

 
 

 

These are a few of the wonderful people we had the honor of getting to know this year.  The family from Nepal in this picure are doing wonderful work for the Lord in their country. Read more on http://www.asialink.no

 

Daddy and littlebrother are having some quality-time 

 

Preparing for birthday-party

  

A day on the beach. Discovering, learning and having fun!


 

 Jellyfish-rescue...

 

Seashells, pebbles, leafs, sand.... it all goes in mamas pockets :)

 

 

Visiting with a litter of cute husky-pups!


 

 

Gingerbread-cookies 

Recipe from my friend Sabines great food-blog; http://hjemmelagd.com

 With Dad @ work 

 

 

Touring an old church

 

 

 

 
A bunch of friends having a blast around the table :)

 

Discovering a new beach with a playground!


 


 
From our fall-photoshoot

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Snegle-løp!

 

Bare fantasien setter grenser for morsomme ting man kan finne på sammen med barna!  Lag start- og mål-linje på et ark og laminer det, så har du et "snegle-løp-brett" som kan ligge ute :) Finn to snegler og arranger løp! Denne gangen fant jeg og lillebror bare en snegle, men det var like gøy :)

 

 

 

 

 

Sneglen ble plassert ved startstreken...

 

 

 

 

 

 

Heia Heia Heia!!!

 

 

 

 

 

 

 

Ikke alltid de små slimete vil samarbeide... "Lille nejle, gå anner veien!"

 

 

 

 

 

Med litt tålmodighet (og ruccola-blader som lokkemat) krysser sneglen målstreken til stor jubel :)  

  

Barnas keramikk-verkstedKeramikk-verkstedet i byen vår har egen avdeling for barna, der de kan lage keramikk-figurer eller male keramikk-kopper eller fat. Et kjempekoselig tilbud synes vi og de små er enige :) Denne gangen malte de hver sin kopp, som vi hentet igjen etter ti dager. Da hadde koppene blitt glasert og brent i ovn og var klare til bruk :)

 

 

 

 

Det ferdige resultatet! Storesøsters kopp til venstre og lillebror sin til høyre. Er de ikke fine?  :)

 

 

 

  

Gaustatoppen

Pappa og storjenta dro på fjelltur sammen med to gode venner og hadde en flott dag! Gaustatoppen rager nesten 2000 meter over bakken og det er mye gåing for de små, men det tok de bare fint. Vafler og kakao var prikken over i'en, det ble servert i den over 100 år gamle turisthytta på toppen, hvor det var godt og varmt. De brukte ca to timer og tre kvarter opp og to timer ned igjen, samt mye tid på nistepause,nyting av utsikten og lek. Neste år tenker jeg at resten av familiene blir med på turen :)

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 
Poteter

Snille tante Maria tok opp poteter og ungene meldte seg gladelig frivillig til å hjelpe :)  Det er gøy å se gleden og entusiasmen hos de små når de er med på "nyttige" aktiviteter sammen med oss og får ny lærdom. Å ha med barna på aktiviteter, som for eksempel potetinnhøstning, er en genial måte å videreføre lærdom på. Læringen blir lystbetont og går raskere. Som oftste leser vi om det vi har vært med på, enten i forkant eller etterpå, da er de mye mer interesserte. Det fineste er alikevel at det skapes gode minner!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

  

Egg-eksperiment- og bibel-time :)

 Jeg fant dette egg-eksperimentet på internett og syntes det så morsomt ut, så vi bestemte oss for å prøve selv. Det fine med dette er at man kan lære barna noe fint samtidig som man gjør noe spennende. Det kan være godt for oss store også å bli minnet på om at vi påvirkes av verden rundt oss, og være bevisst på å velge bort det som ikke gagner.

 

Slik gjør man:

 

Legg et rått egg i en skål med eddik, slik at det dekker egget og la det ligge i 18-24  timer.

 

 

 

"Do not be misled :Bad company corrupts good character."

~1 Corinthians 15:33 

 

 

 

 

Da vil eddiken ha etset bort eggeskallet helt og egget er blitt "hardt", som en gummiball.

 

 

 

 

 

 

"Blessed is the one who always trembles before God, but whoever hardens their hearts falls into trouble"

~ Proverbs 28:14

 

 

 

Det eller de vi velger å omgås med vil påvirke oss, enten vi er små eller store. Slik som eddiken sakte men sikkert etset bort eggeskallet, vil også vår samvittighet blir slipet på av dårlige påvirkninger og hjertet kan bli hardt. Det har vært fint for oss å bli bevisst på, og velge bort eller forandre på det som ikke styrker vår kjærlighet til Gud og mennesker.  Lykke til med eksperimentet!

 

 Planting seeds this spring!

Through the winter we have collected a variety of fruit-seeds. These were planted in little bio-pots bought at the grocery-store. You can put the pots right in the soil, when the little sprouts are showing. Less mess and less waste :)

 

 

This was the finished-result and we kept them inside for a few weeks until the weather was warmer.

Today, about a month and a half later, we planted the chive-sprouts out in my daughters flowerbed. Almost none of the other seeds has come up, it has probably been to cold at night, but one chili-sprout was taken inside and we hope to get fruit on this one! I love teaching my children about nature this way. They enjoy it so much when they get to participate :)
Fruit-trees

This spring we planted three fruit trees in what is to be a little fruit-tree-forrest in our backyard. This year we picked out one apple-tree and two different types of cherry-trees. I want this little forrest to be a place where we can play and have picnicks for those days when we want to stay at home. The children were good helpers and got to learn about the process of planting a tree.

 

The plastic-bags with pebbles in them, are for keeping the branches down, this will give the tree more fruit and the children will be able to reach the branches. In a couple of months we will take the plastic-bags off, and the branches will be shaped this way.

 My gifts <3

On the beach

One of our favorite things to do :)

I wanted to share with you one of the activities we do as often as we can- simply because it is fun and you learn alot. The beach is great for exploring, inquiring and discovering! My children and I love to collect and learn about sea-shells,kelp,rocks, sticks, sand, leafes... you name it! Of course we enjoy it even more when the weather is warm but even on days like this, we often put on our wind-coats and go exploring by the sea. The things we collect are often used in different craft-projects. After a day on the beach we usually read or watch a movie on the things we have seen. It is very rewarding, both for me and my familiy, as we learn about Gods wonderful creation, sea-safety, changing seasons.... alot is apliable to be taught here, not to mention all of the good memories that are being made :) 

Making an octopus!

 

 

 

 All done! After the making, while I was cleaning up, he went and "bathed" the octopusses in the bathroom-sink... he might have heard that they live in the water :)

science-day at the zoo

The weather was beautiful and daddy had a day off from work so we all headed to the local zoo for school. Who says school is boring?! I love giving the word "school" a positive meaning to my children. The zoo is perfect for science- all the animals has signs on their cage or house that says a little bit about them, where they origin from and so on. My second grader (She just started on her 2. grade books by the way  :) ) gets to practice reading at the same time. The most important thing is that we all have fun together, the learning cames naturally that way.

 

Is she not brave?! :)

My "braveheart"

mommy and little brother meeting the lemurs

A peacock showing us his beautiful feathers- my daughter is impressed!

 

The zoo also had monkeys, suricats, pigs, rabbits, different types of reptiles and other animals. Outside there was a nice playgound for the children and benches where we could have a picknic right by, lovely! We bought an entrance-card that lasts all year, to be able to go there often.


 

 


 

Play-dough-time!

She loooooves play-dough, can you tell?!

 

It was "one of those days" where little brother decided to be not so cooperative- he would rather walk around on the table, getting the play-dough stuck under his feet, rather than play with the dough, this is the reason we dont have any pictures from "the making"... But, here is the result! We went for the zoo-theme and made ourselves these cute little animals :)

 

Checking out the zoo :)

 

We keep it in plastic-containers after opening to make it last longer :O)
What our day might look like

 I have had many people asking me how we do homeschooling and what our days looks like and to be honest, it is a hard question to answer. The reson being that the content of our days varies alot. Some days we do excursions, some days we go exploring nature, some days we have a certain theme and focus on that through drawing, art, writing and experiences, some days we stay at home to discover and learn in and nearby our home, other days we are out traveling or do arts and crafts-nights with friends. As you see there is no way to give a quick answer to how we do it, but I have taken some pictures throughout one day where we spend most of our day at home to show how our day might look like ;)

 

Bigsister is learning how to operate the stove while littlebrother just wants to get the breakfast-rolls in there!

 

The kids help set the table and we are ready for breakfast. Lately our theme around the breakfast-table has been Gods ten commandments. Each day we have talked about one on the commandments and discussed how we can apply them into our lives. Bigsister is the kind that asks ALOT of questions, which is great for her learning!  Littlebrother looks like he is most interested in  whether to choose cheese or jam for his roll, but I am sure he benefits from our talks as well.

 


 I made this Chore-chart and stuck it  up on the wall for bigsister to know what needs to be done before lunch (since she is only a 1.st. grader we are not too strict, if there is one day we just want to play or do something else, we do :) ). Although such a chart has been good to keep a flow in the learning-process.  After a while we change our chores, but they always include math, writing, language and reading.

Starting to learn the times-table. We printed these fun math-sheets and laminated them to last longer.

Each day we practise "read-a loud" and by doing that we see what is good and what needs to be worked on. She chooses the page and reads out loud for us. The children loves routines and by having these few things we do almost every day, they get a sence of predictability which is good for them.

Littlebrother is just being a one-year-old :)

Littlebrother is doing great in toddler-school and loves to learn. Here we use little colored beads to learn the different colors, both in Norwegian and English.

 

"Peek-a-Boo"!

 

Just plain play! :)
Lunch is being made and my goofy-girl is eager to learn how to cook. Cooking is a great way to learn about measurements, food in other countries, healthy and unhealthy food, safety, calculation... you name it!

Eating the food is not bad either!

 

Out playing and learning at the same time. One square for each of the years twelve months. 

 

 

Doing math using sidewalk-chalk. 

 

When daddy gets home we make dinner together...

 


 and eat dinner together :) 

 

These were some glimps of one of our days, I would love to hear about your day! :)

Making dinner!

We are having so much fun making dinner together. Watching the children learn and enjoy themselves at the same time, makes all the mess worth it! :)  Here our oldest is chopping aubergine.


 Little guy washing the squash!

 

I love the smell and sight of freshly chopped vegetables, mmmm...

 

 

Pleased with the result! I wish you could have been here to smell the rosemary and timian....mmmm

When the dish was baking in the oven I told Little guy that it was chicken we were going to eat. While eating dinner he spilled some food on the floor and said "Ooooh"!. I asked if he dropped something and he replied "drop a bird!!!!".

En god hobbybok!

Det finnes så mange hobbybøker,men det er vanskelig å finne en som er bra. Vi lånte denne boken på biblioteket og brukte den ofte :) Ideene er enkle, men morsomt kreative og ofte blir det brukt maling, papir, papp og sånt som man vanligvis har hjemme. Vi kjøpte den her:  http://www.akademika.no/365-ting-aa-lage-og-gjoere/watt-fiona/9788202290177.  Knupsi elsker denne boken og har utviklet sine kreative evner med denne.

 
Kaninburet er ferdig!

Pappa og Knupsi har snekret kaninbur idag og nå gjenstår bare maling (rosa sådan), så får "Pinsesse Rapunzel tante Iselin" et sted å bo ;)Home-Ec with Grandpa!

Fortell meg, og jeg vil glemme. 
     Vis meg og jeg vil huske. 
                          Involver meg og jeg vil lære!

 Det fineste kunstverk!

Idag på søndags-skolen lagde barna kunstverk på skåler med innskriften "Alt er mulig for Gud- Markus 10.27". Jeg gleder meg til å servere godt til kaffebesøk av disse skålene signert mine to små :)

 The flag-day!

Today my little girl was all about flags, so I saw the opportunity, put away our plan for the day and turned it into a "Flag-day" instead.  Mom, 1.st. grader and little brother looked up flags on the internet and talked about the different countries each flag belonged to. Of course, when you are six, the whole history of the country in faaaaaar from interesting, insted we talked a little about the capitols and I looked up some facts that she wanted to know about that certain country.

 

Here is our WALL OF FLAGS

On top, to the right ; 1st. grader insisted on making a "Finish-flag" as well. :)

Frokost

I morges bakte vi boller til frokost og brukte pepperkake-former til å presse ut mønstre!
Det var Knupsi sin ide og lillebror syntes den ideen var god :)

Our Homeschool boxes

We use one box for each of the subjects, one for artwork-materials, one for paint, one for finished projects, one for upcoming projects and so on. This way we can easily find what we need and keep order at the same time, I like it!  The boxes are from ikea, and the cute owls we printed out from the internet and laminated.

 

 

 

 

 

 

 

Each of the children will have their own Homeschool-binder for work-sheets, diplomas and other things from that year. This is my daughters 1st. grade-binder :)


Tall-kort

"Printable" nummer-kort fra www.mrprintables.com, du finner dem her http://www.mrprintables.com/printable-flash-cards.html

Disse kortene er perfekte for lystbetont visuell læring av tall. En ide er å laminere kortene slik at de holder seg fine og varer lengre. Vår laminerings-maskin blir flittig brukt! Man finner også "pluss", "minus" og "er lik"-kort for å kunne lage oppgaver. Vi bruker kortene som et slags spill hvor det er om å gjøre å memorere tallene igjennom å gjette hvilke tall det er, noe min førsteklassing liker! 

Et eksempel på førskole-aktivitet. Fargeglade oppgaveark gjør arbeidet mer interessant for de små  :)

 

 

En liten brunch. Uten mat og drikke duger heltene ikke :)


 
 

Sunday-school


Tre små prinsesser tar seg en matpause og koser seg med vaffler.

 


Mor og datter ♥

 


Her lager vi kroner til Guds prinser og prinsesser!

 


"Du och jag, pappa. Du och jag" ♥

 


Ei gullejente koser seg med vaffel!

 


Se det fine vegg-maleriet av Noas ark!

 


"Se så fin krone jeg har laget!"

 


Klipping og liming.

 


 

Tall-tips

Det er ofte enklere å lære seg hvordan tallene ser ut når man ser de i en sammenheng.

 Juleverksted

Det ble arrangert juleverksted i byens musem. Levende musikk, servering av julegrøt, vaffler, pepperkaker, gløgg og saft gir julestemning! Barn i alle aldre fikk hjelp av kyndige hender til å lage alt fra juledekorasjoner og jule-kort til "ull-epler" og julekurver av papir.

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 


 Lillebror var aller mest opptatt av vaffelhøne og annet godt!
 

På ekskursjon til TV-tårnet

Stort tårn og liten jente

 

Nyter utsikten 241 trinn opp!

Det var høyt oppe! Her ser jeg jo der mormor bor og nesten helt til Far si hytte!

 

Jeg fant steiner som jeg laget kunstverk av, ved hjelp av elektrikertape og fine hjerter!

Så plukket jeg med lyng hjem som mamma har pyntet med i stua :)

På jobb ilag med pappa! Storesøster forteller. 

Her hadde jeg de røde vottene mine på. Jeg sitter på sekshjulingen som tilhører pappa sitt abeid. Jeg er med pappa på en stasjon som han arbeidet litt på. Det var artig å kjøre sekshjuling, jeg fikk styre når pappa satt på :)

 

Pappa kommer med arbeidstingene sine, de er i den grønne tingen. Jeg liker å være med pappa på arbeid. Vi hadde med akebrett! 

 

Pappa er glad :) Det var en stue der med kjøkken. Jeg får vaffelhøne når jeg er med pappa på arbeid. Avogtil tar vi ferge, der selger de mat! :)Nøtteliten har vært på besøk

 

Ekornet som bor i skogen vår setter synlige spor etter sine visitter nå som snøen har lagt seg. Vi hadde det så gøy med å følge etter Nøttelitens spor, over plenen, opp i furua, ned fra furua, bort til vinduet, litt rundt i tull, og så forsvant sporene tilbake til skogen :)

Learning in a FUN way!

So much easier and more fun to learn the numbers when they get to create artwork!

 

I adore these finger-puppets! You can print them out at www.thetoymaker.com You get them for free but you are welcome to make a donation to the site if you want to. The site is really wort a peek, they have so much fun for the children (and mamas & papas!)

 

Every time they walk up the stairs they see the numbers and count :)

Some of our latest learning-projects

 

 

 

 Scones

Little ones and big ones are having a good time making delicious scones!

 

 

The finished result. More fun to eat when they are shaped as cute, little hearts ♥
The kids even made their own personal-designed scones. My daughter made this one and as we all can see, it's a tiny crocodile!
I am not too little to change tires!

 

..and she sure wasn't  :)


  

Outing with fire and friends!

Gotta have food! Of course its more fun for the children to participate in the preparation of the food :)

Eating the food is not bad either!

Grown-ups and children playing together.

One of the families brought their dog.  A very friendly little buddy that loved all the attention he got from the children:)

Feeding the ducks

Children and water... Im facinated by the fact that children does not seem to mind  getting wet clothes, if they can only have fun while getting wet! :)

Water bring out the beautiful colors of pebbles and rocks :)
Egg-larvae :)

A great way to to make a use of empy egg-cartons!

Art by the familys big sister.

The childrens crafting-night.

Cones can be used for many purposes :) The children painted cones and the grown-ups did the rest. The result was beautiful!


clothespins painted by the children and glued to a white-painted piece of wood. A great idea! Decorative and so easy to make. Little brother liked the colors and wanted to take a closer look at the artwork :)

Out fishing with good friends!

Deep concentration when big sister gets to drive the boat  by "herselves", with mommy safely by her side. She did really good after some practicing and  began to get the feeling of how much she should turn the wheel before the boat started turning.

Life-jackets are life-saving and obligatory when we go boating.

The children took turn in fishing with a fishing pole. For a long time it looked like there was no fish in the sea... but then we finally got three mackerel
and one cod :) Afterwards we went up to grandpas cabin and made a delicious meal. Freshly fished boiled fish, onion, butter and potatoes....mmmm, nothing compares!  Rhubarb-lemonade!


Grandpa picked lots of delicious rhubarb for us to make lemaonade. First we washes the stems and My daughter was a great helper! We used some brown sugar and some coconut-sugar in the making, and the result was yummy! A little bit sour but lots of great rhubarb-flavour and a healthier lemonade than most of the ones you get in the grocery store:)


The finished result but on bottles :) I actually prefer glass-bottles but we had none available this time..

The recipe;

I

  •  rhubarb, chopped
  • 1 1/2cup(s) brown or cocoa-sugar
  • cup(s)  water
  • 1 1/2pound(s) strawberries, stemmed and crushed (optional)
  • cup(s) freshly squeezed lemon juice. about 5 large lemons

 

Add water, rhubarb, sugar, lemon zest to a saucepan and bring to a boil. Reduce heat, cover, and simmer for 10 minutes. Stir in strawberries and bring to a boil again. Let the mixture cool. Strain through a sieve. Stir in the remaining cup of sliced strawberries and a cup of lemon juice. Pour over ice and enjoy
 

Early Fall trip with Grandma.

Wild-strawberries on a straw! An all time favorite :) I really enjoy trips with children because of the pausing. Every new flower, every little berry, a cone... you name it, is so very facinating :) A great way to learn about nature, in a fun way.

Grandma knows about flowers and plants and my daughter knows to ask LOTS of questions!

Every sign has to be read! Along the trail there was put up signs telling about plants and trees in that particular area. Our little one is really starting to get a hang on reading and hurried to each new sign to read :)


Les mer i arkivet » September 2014 » August 2014 » April 2014
1+1+1+1=1
To the world it makes no sense,
to God it is perfect sense.Join us on our journey through exploring and learning - in the light of our Heavenly Father.
gratisdesign av Tonjemt
hits