Grønnkålchips med cheddar-smak!









Oppskriften

 2 bunter grønnkål

2 dl. bløtlagte cashewnøtter

2-3 hvitløksfedd (etter smak)

smak til med saften av sitron

4-5 ss næringsgjær  

 

Riv grønnkålen i biter,ikke for små da de krymper litt.

Kjør cashewnøtter, hvitløk og sitron i godt i blender.

Rør inn næringsgjæren for hånd etterpå.

Bland grønnkål-bitene sammen med cashew-sausen i en stor bolle, slik at alle bitene blir godt dekket.

 

Legg bitene på en bakeplate kledd med bakepapir og dehydrer på 50 grader med døren på gløtt  :)

Mine var ferdige etter 3-4 timer på varmluft, man må bare sjekke etterhvert at de ikke blir for sprø. Steketiden varierer etter ovn og om du bruker varmluft eller ikke.

 

 Enkelt,sunt- og veeeeeldig godt!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Daily Bible Verse


Temaer



Arkiv




gratisdesign av Tonjemt
hits