Jesse-tree-ornamenter

Ifjor jul startet vår lille familie en ny tradisjon, Jesse-tree. Istedet for det tradisjonelle juletreet henger vi opp et bibelsk ornament for hver dag i advent. Til hvert ornament følger det en bibel-historie som vi leser sammen. Dette skaper en betydningsfull ramme rundt feiringen av Jesu' fødsel. 

 

 

Disse håndlagde filt-figurene og symbolene med ferdige bibel-vers, fikk vi nettopp i posten, bestilt fra Etsy. Vi likte de godt! Om du ønsker å bestille kan du gjøre det her; bestille Jesse-tree ornamenter

 


5 kommentarer

Linda Hagen

09.10.2013 kl.16:25

Så fine, det var en god ide for å minnes hva julen dreier seg om:)

¨Julie Kittelsen

21.10.2013 kl.00:10

Hei.

Jeg fant din blogg via en annens, og lurte på om du både underviser din datter i både norsk og engelsk? Hvorfor jeg spør er pga at jeg selv er 2 språkig - engelsk og svensk - Men har lært meg norsk og fortsetter og gjøre det.

Jeg og min mann (som er norsk) ønsker å starte hjemmeskole, men har lurt på hvordan det kan gjenomføres både praktiskt og språklig. Vi har 3 språk i vårt hjem - norsk, engelsk og svensk. Har du noen tips?

Deborah

21.10.2013 kl.06:37

So happy the Jesse Tree Ornaments arrived safely!

Blessings,

Deborah

Pink Scissors Design on Etsy

heavensentblessings

21.10.2013 kl.21:24

Deborah: I loved the ornaments, and I recommend them to my friends. Thank you very much! Have a blessed day.

Marie

heavensentblessings

21.10.2013 kl.21:39

¨Julie Kittelsen: Så hyggelig at du tok turen hit :) Ja, jeg underviser min datter i norsk og engelsk. Måten jeg gjør det på er først og fremst å snakke en god del engelsk sammen med barna mine i dagligtalen. I undervisnings-sammenheng bruker jeg både norsk og engelsk. I år har vi valgt et engelsk pensum som vi er veldig godt fornøyd med. I fagbøkene står oppgavene på engelsk, på den måten får vi øvd både på engelsk og det aktuelle faget samtidig. Når jeg forklarer en oppgave, sier jeg ofte det samme to ganger, en gang på norsk og en gang på engelsk. Dette har vist seg å fungere bra og barna husker og lærer.

Det er veldig fint å lære språk i ung alder, de lærer raskere og vil ha stor fordel av å være flerspråklige i dagens samfunn :)

Det hender ofte at våre to snakker engelsk med hverandre når de leker sammen, selv om de snakker norsk blant venner.
Mange uroer seg for at barna skal blande sammen språkene i tale og skriving, men vi har ikke opplevd det :)

Håper det var til litt hjelp, det er bare å ta kontakt igjen :)
Lykke til så mye med hjemmeskole :)
Marie

Skriv en ny kommentar

hits