Oppsummering og en blogge-pause for sommeren :)

Sommeren er kommet og vi nyter dagene i solen med piknik, lek, planting, uteskole, bading og alt det varmen inviterer til :) Vår kjære datter ble andreklassing allerede i mai og vi har fått begynt på "neste års" pensum. Hun er så flink og god ei jente og vi elsker hennes ivrige og humørfylte vesen. Vi har klart oss igjennom vårt første år som hjemmeskole-familie, med alt det det innebærer av planlegging og utførelse. Jeg sitter tilbake med et smil... og en litt vemodig tanke om at jeg så lett kunne gått glipp av alt dette! Alle minnene, latteren, gråten, kosen, bragdene,milepælene, nysgjerrigheten, klemmene.... Det valget vi tok om å hjemmeundervise, har vært rett for oss, ingen tvil i mitt hjerte. Vi har fått stresset ned i en hektisk verden og føler at vi klarer å virkelig "se" barna der de er akkurat nå. 

Vår lille sjarmis ble to år nettopp og er jo bare gullego! Han er bare et stort smil nesten hele dagen og er den største koseklumpen i familien. Stadig kommer han til oss og sier "dos", altså "kos", og da kan man ikke annet enn å legge vekk det man driver med og ta den skjønne brunøyde opp i fanget og koooooose leeeenge! Det tok en stund før jeg innså at nå, akkurat NÅ, gjelder det å gripe øyeblikket. 

Pappa gleder seg i lek med barna :)

 

Denne sommeren er timeplanen full av opplevelser; stevner,turer, treffe familie og venner, og ikke minst min kjære søsters bryllup! Med dette tar vi en "bloggy-break" frem til høsten og vi ønsker dere alle en fantastisk flott sommer fylt med gode stunder!

 

4 kommentarer

Tuva Linn

09.06.2013 kl.22:45

Herlig innlegg av en herlig familie. 2årsalderen er en fin tid, og det gjelder å nyte den. God sommer, håper å treffe dere!

heavensentblessings

10.06.2013 kl.21:10

Takk Tuva :) Ja helt enig, de er gullego! Vi sees nok i sommer håper jeg! Hils dine kjære fra oss :)

anonym

26.06.2013 kl.09:24

Utrolig flott familie ;)

heavensentblessings

26.06.2013 kl.10:07

anonym: Takk :)

Skriv en ny kommentar

hits